הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
8 ריבועי בצק עלים ( ניתן לקנות קפואים )
1 ביצה מקושקשת
50 גרם גבינת פורמז'ן מגורדת
כף זעתר
אופן ההכנה
ההכנה
מחלקים ל 3 את ריבועי הבצק ( ברוחב של 1.5 ס"מ )
מורחים את הביצה על רצועות הבצק.
מפזרים פירורי גבינה ומהדקים
מגלגלים את הרצועה לבורג.
מפזרים זעתר ומניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
אופים כ12 דקות עד לקבלת מקלות בייגל זהובים.
מגישים עם גבינות וסלט.
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון