הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
500 גרם כבד עוף מנוקה היטב מגדים ושומן
צנצנת אספרגוס משומר. או חבילת אספרגוס טרי שעבר חליטה
לרוטב
100 גרם חמאה רכה. או מחמאה
1 שמנת לבישול.
10 חוטי זעפרן מושרים ב3 כפות מים חמים
רבע כוס יין לבן יבש
4 כפות גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
ההכנה
מסדרים ב 4 צלוחיות מלבניות אישיות חסינות חום
משטח אספרגוס ומעל את כבד העוף שווה בשווה בכל צלוחית מתבלים במלח ופלפל שחור
מפזרים על הכל את הרוטב ומכניסם לתנור בחום של 180 מעלות ל30 דקות.
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון