הוראות הכנה
מרכיבים
290 גרם שוקולד מריר המכיל 64% קקאו לפחות
70 גרם חמאה
9 חלבונים
9 חלמונים
100 גרם סוכר
50 גרם אבקת קקאו
קוביות / מדליוני שוקולד לבן למילוי
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בסיר כפול או בכלי פלסטיק במיקרוגל.
מקציפים את החלבונים יחד עם 50 גרם סוכר.
בכלי נפרד, טורפים במטרפה ידנית את החלמונים, הסוכר והקקאו במשך 3 דקות.
מערבבים את השוקולד והחלמונים יחדיו ולאחר מכן מוזגים אותם לתוך קצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול.
שופכים לתוך תבנית קוקוט את הבלילה כך שהיא מכסה 2/3 מהתכנית.
לתוך כל מרכז בלילה מכניסים 2 מטבעות שוקולד לבן, מכניסים לתנור אשר חומם מראש ל-210 מעלות למשך 8 דקות בדיוק.
מומלץ לפזר מעט אבקת סוכר מעל כל דרקון שוקולד.
מגיש:
מקור: טל רשף - שף טיב טעם
שתף את המתכון