חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דרקון שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ושוב מתכון של טיב טעם לאלה שעיניהם לא משוטטות בעלון של החברה.
דרקון שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ושוב מתכון של טיב טעם לאלה שעיניהם לא משוטטות בעלון של החברה.
הוראות הכנה
מרכיבים
290 גרם שוקולד מריר המכיל 64% קקאו לפחות
70 גרם חמאה
9 חלבונים
9 חלמונים
100 גרם סוכר
50 גרם אבקת קקאו
קוביות / מדליוני שוקולד לבן למילוי
אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד המריר והחמאה בסיר כפול או בכלי פלסטיק במיקרוגל.
מקציפים את החלבונים יחד עם 50 גרם סוכר.
בכלי נפרד, טורפים במטרפה ידנית את החלמונים, הסוכר והקקאו במשך 3 דקות.
מערבבים את השוקולד והחלמונים יחדיו ולאחר מכן מוזגים אותם לתוך קצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול.
שופכים לתוך תבנית קוקוט את הבלילה כך שהיא מכסה 2/3 מהתכנית.
לתוך כל מרכז בלילה מכניסים 2 מטבעות שוקולד לבן, מכניסים לתנור אשר חומם מראש ל-210 מעלות למשך 8 דקות בדיוק.
מומלץ לפזר מעט אבקת סוכר מעל כל דרקון שוקולד.
מגיש: ליאת
מקור: טל רשף - שף טיב טעם
שתף את המתכון