חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר סטרוגנוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בקר סטרוגנוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר ויסברטאן או מותן 250 גרם פיטריות שמפניון 2בצלים גדולים 4שיני שום
3כפות שמן 2כפות קמח 2כוסות מים 3חלמונים 2כפיות מרק עוף 1כוס שמנת (פרווה)1כפית קארי
פפריקה פלפל מלח
אופן ההכנה
לקצץאת הבצל לימעוך את השום ולהשחים בשמן. לחתוך את הפיטריות לקוביות קטנות. להוסיף לבצל המושחם יחד עם הקרי ולבשל 10 דקות לחתוך את הבשר לרצועות ברוחב חצי ס"מ לגלגל את הרצועות בתערובת הקמח פלפל מלח והפפריקה ולהוסיף לתבשיל לערבב היטב כדי שהקמח ידבק לבשר. לדלל אבקת מרק במים( או ציר מרק2 כוסות)ולישפוך על הבשרלבשל על אש קטנה 20 דקות .ליפני ההגשה לערבב את 2 החלמונים עם השמנת ולהוסיף לתבשיל החם..לחמם אך לא להרתיח.
מגיש: השףאריה
מקור: עצמי
שתף את המתכון