הוראות הכנה
מרכיבים
1ק"ג קמח
50 ג"ר שמרים
1 ביצה
רבע כוס שמן
2 כפות ארק
מלח
מים לפי הצורך. לי יוצא 3 כוסות תלוי בקמח.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים הנוזלים ולהוסיף את הקמח לאט לאט לתת לבצק לתפוח כשעה וחצי.
ליצר לחמניות ולתת שוב לתפוח כחצי שעה.
בשמן עמוק וחם לטגן את הלחמניות אחד אחד .
המילוי
טונה.
מלפפונים חמוצים.
זיתים ללא חרצנים.
ביצים קשות.
תפוחי אדמה שבושלו במי מלח.
רוטב פלפל חריף. ( רסק פלפלים .שום ומלח.)
סלט מטבוחה. לימון כבוש.
מכניסים לכל לחמנייה כל מה שאתם אוהבים
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון