הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
בצק עלים
גבינה לבנה 5%
300 גר' פרוסות גבינה צהובה "עמק"
שמנת מתוקה עמידה
300 גר' גבינת קצ'קבל מגורדת גס
4 ביצים
קצת מלח
פלפל שחור/לבן
אופן ההכנה :
לשטח בצק עלים בתבנית חסינת אש מלבנית
על הבצק למרוח את הגבינה הלבנה
עליה להניח את פרוסות הגבינה הצהובה
לערבב בקערה 4 ביצים, שמנת מתוקה וגבינת הקצ'קבל + מעט מלח ופלפל שחור/לבן
לשפוך את כל העיסה על הגבינות
להכניס לתנור ל-50 דקות בדיוק בחום 180 מעלות
אפשר להכין הכל יום-יומיים קודם ולהכניס לתנור 50 דקות לפני האכילה.
סופלה יש לו נטיה "ליפול" לכן כדאי לאכלו מיד בתום האפיה
שיהיה לכולכם בתיאבון !
נירה שקד
מגיש:
מקור: נירה שקד
שתף את המתכון