הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
700 גרם שוקולד מריר
300 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
180 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3 כפות דבש מפרחי הדרים
1 כוס קקאו משובח
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
1.חותכים את השוקולד לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה. בסיר קטן מרתיחים את השמנת ויוצקים מעל השוקולד. מניחים לדקה ומערבבים. מוסיפים את החמאה והדבש וממשיכים לערבב עד שכל הגושים נעלמים.
2.מצננים כחצי שעה במקרר ועם כפית חורצים שוקולד ומגלגלים כדורים ביד.
3.מגלגלים את הטראפלס ויוצרים עיגולים קטנים. מעבירים לקערה עם קקאו ומגלגלים. ומעבירים לכלי אחסון ומאחסנים במקפיא. נשמר לפחות כחודש במקפיא.
מגיש:
מקור: מכוורת יד מרדכי
שתף את המתכון