הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
7 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 כוס דבש
7 עלי נענע קצוצים
2 כפות ליקר תפוזים
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.בסיר גדול עם מים רותחים שמים סיר בינוני (בלמרי) עם החלמונים ומקציפים עם הסוכר כ- 8 דקות לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2. בסיר אחר שמים את השמנת, החלב, הדבש ותמצית הוניל ומביאים לסף רתיחה.
מוסיפים את תכולת הסיר לתערובת החלמונים לאט ובהדרגה, תוך כדי בחישה.
מבשלים את הכל בבלמרי תוך בחישה רצופה, עד שהתערובת מסמיכה.
3.מסירים מהאש, מעבירים מייד לכלי אחר דרך מסננת רשת, בוחשים כמה דקות ומצננים.
4. מעבירים את התערובת לקערה. מכניסים לתא ההקפאה ל -4 שעות. מעבירים למעבד מזון, מעבדים לתערובת חלקה ומעבירים שוב לתא ההקפאה עד להגשה
5. מגישים בכלים אישיים ומקשטים עם עלי נענע
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון