הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים:
1 ק"ג גולאש בשר שריר טרי (מס' 8) חתוך לקוביות 3X3
5 כפות שמן זית
3 כפות דבש
1 כף אבקת מרק עוף
4-5 כפות סויה (לפי הטעם)
1 כפית חומץ בלסמי
8 שיני שום פרוסות
1/2 כפית גינגר מגורד
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית מלח גס
1 כפית שמיר,קצוץ
1 כפית נענע קצוצה,
1.כפית פטרוזילה קצוצה
1 כפית כוסברה
מים עד כדי כיסוי הבשר ועוד ס"מ לערך
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב עם השמן סוגרים את קוביות הבשר עד להשחמה
2. מוסיפים את אבקת מרק, דבש, סויה, שום,חומץ בלסמי,שורש הגינגר וכל הירק,
3. מוסיפים את המים וומערבבים היטב שהבשר יכוסה בכל הטעמים מביאים
לרתיחה.
4. מנמיכים אש לאש בינונית ומבשלים מכוסה כ 2.5 שעות או עד שהבשר יתרכך.
5. מסירים מכסה ומבשלים כמחצית השעה עד לצימצום הנוזלים.
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון