חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה הודו בירקות כתומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חזה הודו בירקות כתומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה הודו חתוך לקוביות
½ דלורית חתוכה לקוביות
1 גזר גדול קלוף ופרוס גס
½ בצל חתוך לקוביות גסות
1 שן שום קצוצה
מעט פלפל צ'ילי קצוץ
½ כפית זנגביל קצוץ
1 קופסא (200 גרם) עגבניות מרוסקות
2 עלי ריחן קצוצים
1 עלה מרווה קצוץ
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את חזה ההודו לסגירה מכל הכיוונים. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והדלורית. מערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים (כחצי כוס). מערבבים היטב. מוסיפים את המרווה והריחן, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשלושת רבעי השעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון