הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה הודו חתוך לקוביות
½ דלורית חתוכה לקוביות
1 גזר גדול קלוף ופרוס גס
½ בצל חתוך לקוביות גסות
1 שן שום קצוצה
מעט פלפל צ'ילי קצוץ
½ כפית זנגביל קצוץ
1 קופסא (200 גרם) עגבניות מרוסקות
2 עלי ריחן קצוצים
1 עלה מרווה קצוץ
שמן לטיגון
אופן ההכנה
בסיר מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את חזה ההודו לסגירה מכל הכיוונים. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר והדלורית. מערבבים היטב. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומעט מים (כחצי כוס). מערבבים היטב. מוסיפים את המרווה והריחן, מערבבים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשלושת רבעי השעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון