הוראות הכנה
מרכיבים
½ חזה הודו חתוך לקוביות
250 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 שן שום קצוצה
½ כפית זנגביל קצוץ
מעט פלפל צ'ילי קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל
1 כוס ריבת בצל (ע"ע)
אופן ההכנה
במחבת גדולה ורחבה מחממים מעט שמן. מטגנים קלות את הפטריות. מוסיפים את חזה ההודו וסוגרים מכל הכיוונים. מוסיפים את השום, הזנגביל והצ'ילי ומערבבים היטב. מוסיפים את ריבת הבצל ורבע כוס מים. מבשלים ביחד עד שמחצית כמות הנוזלים מתאדה. מתבלים במעט מלח ופלפל.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון