חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כעכ - כעכים מצופים שומשום ממקור לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מזה המון זמן אני מחפשת מתכון לעוגיות עגולות מתוקות קשות ודחוסות שבקושי ניתן לשבור אותן לחצי ביד אמרו לי שהן עוגיות טריפוליטניות אשמח אם תאמרו לי אם יש מתכון כזה. לבקשתך-הוספתי מתכון ממקור לבנוני.
כעכ - כעכים מצופים שומשום ממקור לבנוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מזה המון זמן אני מחפשת מתכון לעוגיות עגולות מתוקות קשות ודחוסות שבקושי ניתן לשבור אותן לחצי ביד אמרו לי שהן עוגיות טריפוליטניות אשמח אם תאמרו לי אם יש מתכון כזה. לבקשתך-הוספתי מתכון ממקור לבנוני.
הוראות הכנה
מרכיבים
25 גר' שמרים
1. כוס מים פושרים
1/2 ק"ג קמח מנופה
3/4 חב' מרגרינה
1/4 כוס שמן
1. כפית מלח
1. כפית סוכר
1/4 כפית תבלין מחלב
1 כף גדושה גרגירי אניס
לציפוי:
1. ביצה טרופה
200 גר' שומשום
אופן ההכנה
ממיסים את השמרים במים פושרים ומניחים כ-3 דקות עד תסיסת התערובת
מוסיפים את שאר חומרי הבצק ומערבלים במהירות, עד שמתקבל בצק אחיד, מניחים במקום חמים למשך שעה להתפחה.
קורצים מהבצק פיסות בגודל של אגוז פקאן,מגלגלים לרצועות באורך של 14 ס"מ וסוגרים לכעכים. שומרים על משטח משומן מעט.
טובלים כל כעך בביצה טרופה ובשומשום ומניחים בתבנית משומנת במרחק של כ-2 ס"מ זה מזה. מתפיחים שוב כחצי שעה במקום חמים.
אופים בחום נמוך חצי שעה, מצננים ואופים שוב 10 דקות נוספות, הפעם בחום בינוני-גבוה. הכעכים יזהיבו ויהיו פריכים במיוחד.
מקררים היטב ומאחסנים בכלי אטום.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון