חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בתנור ממולא בחיטה תאנים אגוזי פקאן גינגר בניחוך קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בתנור ממולא בחיטה תאנים אגוזי פקאן גינגר בניחוך קינמון
עוף בתנור ממולא בחיטה תאנים אגוזי פקאן גינגר בניחוך קינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף בתנור ממולא בחיטה תאנים אגוזי פקאן גינגר בניחוך קינמון
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף בינוני
1/2 כוס חיטה שהותפחה כשעה במיץ תפוזים עם 2 כפות ברנדי
8 תאנים טריות וחתוכות ל1/8 או 13 תאנים יבשות קצוצות לגוליאני דק
50 גר' ג'ינג'ר מסוכר
100 גר' פקאן מסוכר
קמצוץ קינמון
נגיעת ציפורן טחונה
לרוטב :
½ כפית צ'ילי
4 כפות סוכר חום
6 כפות סויה
2 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר מסוכר
קמצוץ קינמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את התאנים, הג'ינג'ר,הפקאן,קינמון,וציפורן עם החיטה
המותפחת. (ניתן להוסיף בצל מטוגן שהושחם)
2. ממלאים את העוף וסוגרים עם קיסם שיניים
3. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב.
4. מושחים היטב את העוף מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום 200-180 מעלות ל-45 דקות.
5. מסירים את נייר הכסף ומשחימים עוד כ15 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון