חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ספרדי עם רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ספרדי עם רימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 חזות עוף גדולים בלי עצמות
1 בצל גדול
50 גרם מרגרינה
2 רימונים - גרגירים
1 כוס יין לבן
3/4 כוס מים
מלח, פלפל
תפוחי אדמה - פרוסות עבות, מבושלות ומטוגנות בתערובת של מרגרינה ושמן.
אופן ההכנה
מנגבים את חזה העוף (כדאי להשאיר עליהם את העור).
קולפים ומקצצים דק 1 בצל גדול.
מחממים 50 גרם מרגרינה בקדירה חסינת אש ומטגנים את חזות העוף במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהם שחומים/זהובים.
מוציאים את חזות העוף מהקדירה ושומרים בצד.
מוסיפים את הבצל הקצוץ לקדירה ומטגנים מעל להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהוא הופך שקוף.
מפרידים את הגרגירים של 2 רימונים גדולים.
מוסיפים את הגרגירים לקדירה יחד עם כוס יין לבן ו-3/4 כוס המים.
מחזירים את חזות העוף לקדירה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לידי רתיחה.
מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מסירים את המכסה ומבשלים 10 דקות נוספות עד שחזות העף מתרככים וכמות הנוזלים פוחתת בחצי.
משפרים את התיבול.
מסדרים את חזות העוף בכלי הגשה מחומם ויוצקים עליהם את הרוטב.
מגישים מיד, עם פרוסות עבור של תפוחי אדמה מבושלים (שטוגנו בתערובת של מרגרינה ושמן עד שקיבלו מעטפת פריכה וזהובה.)
מגיש: ליאת
מקור: ספרדי
שתף את המתכון