הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים ומגוררים דק
חצי סלק קלוף ומגורר דק
1 ביצה
2 כפות קמח
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה. סוחטים מנוזלים מיותרים. מחממים שמן במחבת בינונית. מחלקים את תכולת הקערה ל-14 חלקים שווים ומשטחים (הלביבות יצאו שטוחות ופריכות). מניחים במחבת 4 חלקים בכל פעם (ומן הסתם בסוף רק 2). מטגנים היטב משני הצדדים ומגישים חם. רצוי עם שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון