חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד טלה בשום וירקות שורש נוסח טולוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נזיד בשר טלה בשום וירקות שורש נוסח טולוז
נזיד טלה בשום וירקות שורש נוסח טולוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נזיד בשר טלה בשום וירקות שורש נוסח טולוז
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פרוסות צוואר טלה (בעובי 3-4 ס"מ)
מלח, פלפל שחור
קמח לקימוח
½ כוס שמן זית
ירקות שורש: 1 שורש סלרי, 1 גזר, 1 בצל חתוכים גס
1 שומר, 1 כרישה חתוכים גס
2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה
2 כפות עלי תימין
2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים
½ כוס יין לבן יבש
6 ראשי שום חצויים
1 כף קליפת תפוז מגוררת
אופן ההכנה
1.מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל שחור גרוס, מקמחים (מנערים את שאריות הקמח) ומשחימים במחבת חמה עם 2 כפות שמן זית. יש לשים לב לא לטגן את כל הנתחים בבת אחת.
2.בסיר גדול מאדים את ירקות השורש החתוכים, השומר והכרישה, ומוסיפים את
השעועית הלבנה,הפטרוזיליה, התימין ואת היין הלבן.
3.מוסיפים את הבשר המושחם ומכסים במים (כ - 5 ס"מ מעל לבשר.) מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ - 3 שעות.
4.מוסיפים את ראשי השום החצויים ואת קליפת התפוז המגוררת ומבשלים עוד חצי שעה. מגישים את הבשר עם הירקות בצלחת הגשה גדולה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון