חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת פרג - בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת פרג - בציפוי שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 ג"ר מרגרינה
1+1/4 כוס סוכר
3 ביצים
100 ג"ר פרג
1+3/4 כוסות קמח מנופה
4+1/4 כפיות אבקת אפיה
1 כוס מיץ תפוזים
קליפת לימון מגוררת
50 ג"ר אגוזי פקאן גרוסים
לקרם:
100 ג"ר שוקולד מריר
2 כפות מים
2 כפות סוכר 50 ג"ר מרגרינה
אופן ההכנה
1. מערבלים את המרגרינה במהירות. מוסיפים כוס סוכר וחלמונים עד לקבלת תערובת קרמית.
2. מוסיפים בהדרגה ולסרוגין: פרג, קמח, אב אפיה, ומיץ ומבליעים לעיסה את קליפת הלימון והאגוזים.
3. מקציפים חלבונים, ומוסיפים סוכר - עד לקבלת קצף יציב. מבליעים את הקצף בתערובת בפרג.
משמנים תבנית ומעבירים הבלילה ואופים כ- 30 דקות.
מבשלים את חומרי הקרם ויוצקים על העוגה בעודה חמה
ב ת א ב ו ן
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון