הוראות הכנה
מרכיבים
1-1.5 קילו של בשר בקר מס' 5 חתוך לקוביות
בקבוק בירה לבנה בטמפרטורת החדר
אותה כמת של ציר בשר
3-4 בצלים פרוסים
3 עלי דפנה טריים
3/4 כפית טימין
3 פרוסות לימון שטופות עם הקליפה
1/4 כוס שמן לטיגון
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מחממים סיר שטוח- סוגרים את הבשר מכל צדדיו
מוציאים לצלחת בצד
מטגנים את הבצלים עד להשחמה
מחזירים את הבשר
מוסיפים בקבוק בירה ואת אותה כמות של ציר הבשר
מוסיפים עלי דפנה, לימון, ואת הטימין
נותנים לתבשיל לרתוח ואז מכסים ומנמיכים את האש.
מבשלים כשעתיים או עד שהבשר רך ומוכן לאכילה
2-3 דקות לפני שמורידים מהאש מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים עוד 2-3 דקות
ממולץ להגיש עם פירה!
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון