הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
100ג"ר שקדים
100 ג"ר אגוזים עגולים (בונדאו)
1 חבילה גולדבנד
200 גר סוכר 200 ג"ר קמח אוסם
לקרם:
4 כפות סוכר
4 כפות שטוחות קפה נמס
מעט חלב או מים
מעט קוניאק
2 חבילות חמאה
קצפת לציפוי עוגה
אגושים קצוצים לקישוט
אופן ההכנה
לטחון האגוזים ולהוסיף להם את הגולדבנד הוכר והקמח. ללוש היטב.
לחלק הבצק ל-4.
לשטח על נייר אפיה כל חלק ולאפות כל חלק בנפרד בחום גבוהה כ-10 דקות (לא יותר על מנת שלא יתקשה)
את הסוכר, נס הקפה והמים לבשל עד שיסמיך. להוסיף רום או קוניאק ולהוסיף לאט תוך בחישה את החמאה.
למרוח קרם זה בין השכבות.
לצפות את העוגה קבצפת ולקשט באגוזים.
טעמה גן עדן לשמנים!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון