חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת משבצות - מתוך הספר עוגות עוגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי עוגה זאת רק פעם אחת - יותר מכל התלהבו אורחי ממשחר הצבעים
עוגת משבצות - מתוך הספר עוגות עוגות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתי עוגה זאת רק פעם אחת - יותר מכל התלהבו אורחי ממשחר הצבעים
הוראות הכנה
מרכיבים
ג"ר מרגרינה
2/3 כוס סוכר
2 כוסות קמח תופח
2 ביצים
1 כף גדושה קקאו
מעט מים
מעט צבע מאכל אדום
המצרכים לציפוי:
מעט ריבה
1 שמנת מתוקה
1/3 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
לבחוש היטב מרגרינה וסוכר עד שתתקבל תערובת קלה ותפוחה. להוסיף ביצים וקמח לסירוגין. ולהוסיף מעט מים כדי שהתערובת תהיה רכה ודביקה.
לחלק התערובת באופן שווה לשתי קערות.
לתערובת בקערה אחת יש להוסיף טיפות אחדות של צבע מאכל ולבחוש. לתערובת השניה יש להוסיף קקאו ולבחוש היטב.
לשפוך כל אחת מהתערובות לתבנית צרה ומוארכת ומשומנת היטב. לאפות בחום בינוני כ-25 דקות. לצנן.
לחתוך כל שכבת עוגה לאורכהבאופן זה יתקבלו 4 אצבעות ארוכות וצרות.
להקציף שמנת מתוקה ואבקת סוכר.
להצמיד חלק חום לחלק ורוד, למרוח בינהם מעט ריבה וקצפת. למרוח גם מעט ריבה וקצפת מעל שני חלקים אלה.
להניח חלק חום מעל לחלק הורוד וחלק ורוד מעל החלק החום. למרוח בינהם מעט ריבה וקצפת.
למרוח בריבה את העוגה כולה ולצפות אותה בשארית הקצפת.
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון