חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין חיטה תפוא"ד ועוף בטעם מעושן - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בא עלינו לטובה חמין קל משהו מהחמין הרגיל וטעים טעים בניחוח מעושן
חמין חיטה תפוא"ד ועוף בטעם מעושן - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החורף בא עלינו לטובה חמין קל משהו מהחמין הרגיל וטעים טעים בניחוח מעושן
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 כוסות של חיטה
תפוחי אדמה קטנים, שניים לכל סועד בערך
ביצים, אחת לכל סועד
ירכיים עוף כמספר הסועדים או קצת יותר
100 ג"ר אווז מעושן או זנב הודו מעושן
מלח גס,
פלפל גרוס עבה
שמן לטיגון
6 שיני שום מעוכות
4 כפות סוכר (לקרמל)
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.רוחצים את החיטה ומנקים
2.בסיר רחב מחממים שמן ומטגנים בו עד להזהבה את נתחי העוף
3.קולפים את תפוחי האדמה ומוסיפים לעוף שכבר הזהיב
4.מוסיפים לסיר את החיטה וממלאים מים עד כדי כיסוי
5.מוסיפים מלח ותבלינים, ומערבבים
6.מביאים לרתיחה, מוסיפים הקרמל (סוכר מושחם ראה בהמשך) מנמיכים את
הלהבה ומבשלים כ -30-40 דקות
7.שוטפים את הביצים (יש המעדיפים קודם להרתיח אותן בנפרד, אבל אין חובה ) ומוסיפים לסיר
8.מחממים תנור לחום של 150 מעלות ומכניסים את הסיר לתנור.
לפני שהולכים לישון מורידים את החום ל - 100-120
כשקמים, ישר רצים לבדוק את הסיר בתנור. םם יש על פני התבשיל עדיין מעט נוזלים שמנוניים - זה יופי. אם לא, מוסיפים חצי כוס מים רותחים, ומחזירים לתנור.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראלי
שתף את המתכון