הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
1 בצל גדול
500 גר' בשר בקר (כתף מ"ס 5)
6-8 תפוחי-אדמה
2-3 כפות מיץ לימון טרי
1-1/2 כפית כורכום
1/2 כפית קינמון טחון (או 3-4 מקלות קינמון)
1/2 כפית מלח
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1. חותכים את הבשר למנות. חותכים את הבצל לרצועות.
2. מחממים את השמן בסיר גדול ומזהיבים בו את רצועות הבצל.
3.מוסיפים את הבשר, התבלינים ומיץ הלימון. מערבבים ומוסיפים את המים.
4.קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים. כשהנוזלים בסיר רותחים מוסיפים
את תפוחי האדמה.
מכסים וממשיכים לבשל על להבה בינונית כשעה או עד שהבשר רך(אם יש צורך מוסיפים מעט מים תוך כדי בישול).
מגיש:
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון