הוראות הכנה
מרכיבים
½ כיכר לחם אחיד, לא טרי!, ללא קרום, להשרות במים
350 גר' בשר בקר טחון
1 בצל, מגורר דק
1 תפוח"א, קלוף ומגורר דק
3-2 ביצים
1 כוס עלי פטרוזיליה, קצוצים
1 עגבניה קטנה, קלופה וקצוצה דק
מלח, פלפל שחור טחון
½ כפית כורכום
½ כפית פפריקה חריפה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
סוחטים היטב את הלחם, מפוררים לתוך קערה. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים לתערובת אחידה. צרים מהתערובת קציצות קטנות, עגולות ומעט שטוחות.
מחממים שמן לטיגון, ומטגנים הקציצות משני הצדדים, עד להזהבה.
מצרפים הקציצות לסיר החמין, בחלק העליון או כמעט העליון.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון