חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי בולרו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון: ספגטי 'בולרו'
ספגטי בולרו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון: ספגטי 'בולרו'
הוראות הכנה
מרכיבים
לפלפלים:
2 פלפלים אדומים ו2 פלפלים צהובים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחר
עלעלי טימין מ-3 גבעולים
לרוטב:
4 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות דק
3 כפות יין לבן
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
200 גרם גבינה בולגרית מגורדת
500 גרם ספגטי (רצוי מעשה ידי בית)
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.אופים את הפלפלים בשלמותם, ןמניחים בשקית אטומה לריכוך. קולפים,
חותכים לרצועות ןמערבבים עם השמן,טימין,מלח פלפל.
2.מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שיני השום. מוסיפים את רצועות הפלפלים
ומטגנים דקה. מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את המשקע בסיר.
3.מוסיפים את שאר החמרים ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ספגטים
שתף את המתכון