הוראות הכנה
מרכיבים
לפלפלים:
2 פלפלים אדומים ו2 פלפלים צהובים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחר
עלעלי טימין מ-3 גבעולים
לרוטב:
4 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות דק
3 כפות יין לבן
2 כפות חומץ בלסמי
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
200 גרם גבינה בולגרית מגורדת
500 גרם ספגטי (רצוי מעשה ידי בית)
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.אופים את הפלפלים בשלמותם, ןמניחים בשקית אטומה לריכוך. קולפים,
חותכים לרצועות ןמערבבים עם השמן,טימין,מלח פלפל.
2.מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שיני השום. מוסיפים את רצועות הפלפלים
ומטגנים דקה. מוסיפים את היין הלבן ומגרדים את המשקע בסיר.
3.מוסיפים את שאר החמרים ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה.
מגיש:
מקור: ספגטים
שתף את המתכון