חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק שק"ם ממולא פלפלים וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק שק"ם ממולא פלפלים וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 מרגרינה
1 קמח תופח קטן
1 מרגרינה
למלית:
רצועות פלפלים אדומים, ירוקים, כתומים
גבינה צפתית חתוכה לקוביות קטנות
גבינה בולגרית מגוררת
פטריות שמפיניון טריות חתוכות לפרוסות
לציפוי:
ביצה טרופה
אופן ההכנה
להכין בצק ממרכיבי הבצק ולשים במקרר לפחות לשעה שעתיים - בתוך ניילון נצמד.
לטגן את רצועות הפלפלים עד לריכוך, להוסיף את הפטריות.
לתבל במלח ופלפל שחור גרוס.
לשטח את הבצק, להניח עליו בצורה אלכסונית (מקצה אחד לשני) את המלית.
לפזר על המלית את קוביות הגבינה.
לגלגל לרולדה.
מעל למרוח בעזרת מברשת את הביצה.
לאפות עד להזהבה.
מגיש: ליאת
מקור: עצמי
שתף את המתכון