הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה של חיטה
2 בצלים יבשים פרוסים גס
1 -2 ק"ג בשר שפונדרה (אסאדו)
1 רגל פרה פרוסה
4 שיני שום מעוכות
קופסה בינונית של רסק עגבנית
מלח, פלפל שחור
1 כפית כמון
2 כפות גדושות של חוויג' למרק
אופן ההכנה
ההכנה
1.להתפיח את החיטה כשעה במים פושרים
2.לטגן במעט שמן את הבצל עד השחמה קלה
3.להוסיף את פרוסות הרגל/ הבשר ולהוסיף לטגן כדי לסגור היטב את הבשר
4.להוסיף את גרגירי החיטה (השטופים) ולערבב הכל ביחד.
5.להוסיף מים עד כדי כיסוי כל החומרים שבסיר ולהביא לרתיחה.
לבשל כ- 1/2 שעה ואז להוסיף את כל התבלינים. להביא לרתיחה שנייה
6.אפשר להעביר לתנור או בסיר בישול איטי 6 שעות.
( יש לבדוק אם יש די נוזלים בסיר. במידה וחסרים יש להוסיף מים רותחים)
מגיש:
מקור: צנעני
שתף את המתכון