הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף ללא העור
2 תפו"א גדולים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
חצי עגבנייה חתוכה לקוביות גדולות
חצי כרובית מופרדת לפרחים
חצי בצל חתוך לקוביות בינוניות
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את שוקי העוף וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר התבלינים והעגבנייה, מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון