חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בתפוחי אדמה וכרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף בתפוחי אדמה וכרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף ללא העור
2 תפו"א גדולים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
חצי עגבנייה חתוכה לקוביות גדולות
חצי כרובית מופרדת לפרחים
חצי בצל חתוך לקוביות בינוניות
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר. מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את שוקי העוף וסוגרים היטב מכל הכיוונים. מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית ומערבבים היטב. מוסיפים את שאר התבלינים והעגבנייה, מערבבים היטב, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים כך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון