הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
34 קילו קמח
כפית שטוחה מלח
מים עד שהבצק יוצא גמיש ולא דביק
למילוי
ק"ג בשר טחון, אפשר לערבב חצי הודו אדום וחצי בקר.
3 בצלים גדולים
רסק עגבניות - כוס וחצי
כף שטוחה פלפל שחור, כפית מלח.
אופן ההכנה
הכנת המילוי
קוצצים דק דק את הבצלים
מאדים את הבצלים במחבט ללא שמן עד שיהיו שחומים
מעבירים לקערה.
מטגנים את הבשר הטחון באותה המחבט ללא שמן, להשחים וללא נוזלים
לשפוך על הבצל בקערה.
להוסיף פלפל שחור ומלח ורסק העגבניות בקערה.
לערבב היטב
להשאיר שיתקרר.
הכנת הבצק
בקערה שמים את הקמח, מלח, מים עד שהבצק יוצא גמיש ולא דביק.
מערבבים היטב ולשים את הבצק על משטח עבודה.
לחלק את הבצק ל 3
נותנים לבצק לנוח 10 דק' לפני הרידוד.
לרדד כל חלק לבצק דק אך לא דק מאוד
לפרוס עיגולים לשים באמצע מהמלית
מניחים מעל באמצע עוד עיגול
סוגרים היטב סביב.
מחממים שמן במחבט, לא עמוק.
מטגנים משני הצדדים עד אשר הצ'ודו יוצאים זהובים.
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון