הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה (עדיפות לקטנים ולא שמנים במיוחד)
שמן זית
אבקת מרק(אני עושה עם עוף, או פטיריות אך אפשר לבחור איזו אבקת מרק שרק רוצים)
נייר פרגמנט
תבנית
אופן ההכנה
יש לשטוף עם סבון את תפוחי האדמה ולחתוך אותם לחצאים ארוכים ודקים.
יש לשים את נייר הפרגמנט על נתבנית ולשפוך עליו את שמן זהזיין ו3-4 כפות של אבקת מרק, יש למרוח את השמן והאבקה שווה בשווה על נייר הפרגמנט.
לשים את תפוחי האדמה עם החלק השטוח על התערובת ומכניסים לתנור ב250 מעלות ל40 דקות לערך.
שאתה רואה שתפוחי האדמה מוכנים מוציאים את התבנית ונותנים לתפוחי האדמה כ-5 דקות לספוח את השמן אליהם.
יש להוריד את תפוחי האדמה מנייר הפרגמנט ובתיאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון