הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים
10 כפות קטשופ חריף
5 כפות רוטב סויה
2 כפות סוכר חום
כף וחצי אבקת מרק מהול בכוס מים רותחים
1/4 כפית זנגביל טחון
קורט פלפל חריף
קורט פלפל שחור
1 כוס מים
חצי כף עמילן תירס מעורבב עם 2 כפות מים
אופן ההכנה
בסיר בינוני מכניסים את כל הכרעיים (או כל חלק אחר לפי בחירה)
מערבבים את כל הרוטב ללא העמילן תירס. ויוצקים על הכרעיים.
מכסים ומבשלים עד שהעופות מתרככים . יש לשים לב שהמים לא נגמרים . במידה וצריך עוד מים יש להוסיף לפי הצורך.
לקראת סוף הבישול להוסיף את העמילן ולבשל עד להתעבות הרוטב
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון