חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב עגבניות ירוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון המדהים הזה, קיבלה גיסתי מחברה, שקיבלה אותו מחברה וכן הלאה. יתכן מאד שהמתכון נלקח או הועתק מאיזה ספר שאיני מכירה. ואם אכן כן, אני מתנצלת מראש ואם אקבל הערה על כך, לא אכעס אם המתכון יוסר מרשימת המתכונים.
עוף ברוטב עגבניות ירוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון המדהים הזה, קיבלה גיסתי מחברה, שקיבלה אותו מחברה וכן הלאה. יתכן מאד שהמתכון נלקח או הועתק מאיזה ספר שאיני מכירה. ואם אכן כן, אני מתנצלת מראש ואם אקבל הערה על כך, לא אכעס אם המתכון יוסר מרשימת המתכונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 כרעיים (שוקיים וירכיים) של עוף - עם העור
6 עגבניות ירוקות (חובה ירוקות לחלוטין)
צרור כוסברה
5 שיני שום כתוש
5 בצלים ירוקים חתוכים לחתיכות קטנות
מלח גס
שמן
אופן ההכנה
לפרוס את העגבניות הירוקות (!) לפרוסות.
להכניס את כל המצרכים (מלבד השמן והמלח) לתוך מעבד מזון לשם עשיית מחית ירוקה.
להוסיף מלח גס לפי הטעם.
לחמם מעט שמן בסיר שטוח ולהכניס את העיסה הירוקה לסיר.
לבשל ללא מכסה כ-1/4 שעה.
להניח את כרעי העוף על הרוטב הירוק , לנענע מעט את הסיר כדי שהרוטב יכסה מעט את הכרעיים.
לאחר רתיחה, לבשל כשעה וחצי על להבה נמוכה.
לשם השחמת העוף, ניתן להכניס את הסיר לתנור (אפשר להעביר לפיירקס).
אני השארתי את העוף מספר שעות בחום של פלטת שבת.
יצא תבשיל מדהים, בעל טעם מעולה.
בתאבון.
מגיש: ליאת
מקור: גיסתי שתחייה
שתף את המתכון