הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 כוס סוכר
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
2 כפות תמצית רום
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
5 תפוחים מקולפים וחתוכים לקוביות מושרים בקינמון
1/2 כוס נוזלים.
אופן ההכנה
1. מערבבים את התפוחים עם כוס קמח,אבקת אפיה וקנמון ומשרים.
2. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר.
3. מערבבים את החלמונים,השמן,הרום,סוכר הוניל והנוזלים יחדיו ומוסיפים בהדרגה
לקצף החלבונים.
4. מערבבים את כוס הקמח שנותרה עם החלבונים .
5. מוסיפים לתערובת את התפוחים.
אופים בחום של 180 מעלות .
בתאבון... (-:
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון