הוראות הכנה
מרכיבים
4פרוסות חזה הודו מעושןשל 125 גרם כל אחד 2כפות מרגרינה 2כפות דבש 2בננות כוסית יין מלאה
אופן ההכנה
מחממים את השומן במחבת ומטגנים את פרוסות ההודו למשך דקה מכל צד
מורחים את הפרוסות בכף אחת דבש וממשיכים לטגן2-3 דקות עורכים את הפרוסות על צלחת .חותכים את הבננות לפרוסות ומכניסים אותן יחד עם שארית הדבש למחבת שטיגנו את הבשרל2 דקות ומקשטים בהן את פרוסות הבשר משחררים את שאריות הטיגון שהצטברו במחבת ע"י בישול עם היין ויוצקים על הבשר עם הבננות שעליהן
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון