הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם בשר ויסברטאן או מותן 250 גרם פיטריות שמפניון 2בצלים גדולים 4שיני שום
3כפות שמן 2כפות קמח 2כוסות מים 3חלמונים 2כפיות מרק עוף 1כוס שמנת (פרווה)1כפית קארי
פפריקה פלפל מלח
אופן ההכנה
לקצץאת הבצל לימעוך את השום ולהשחים בשמן. לחתוך את הפיטריות לקוביות קטנות. להוסיף לבצל המושחם יחד עם הקרי ולבשל 10 דקות לחתוך את הבשר לרצועות ברוחב חצי ס"מ לגלגל את הרצועות בתערובת הקמח פלפל מלח והפפריקה ולהוסיף לתבשיל לערבב היטב כדי שהקמח ידבק לבשר. לדלל אבקת מרק במים( או ציר מרק2 כוסות)ולישפוך על הבשרלבשל על אש קטנה 20 דקות .ליפני ההגשה לערבב את 2 החלמונים עם השמנת ולהוסיף לתבשיל החם..לחמם אך לא להרתיח.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון