הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שומן אווז ( ניתן לקנות בטיב טעם )
או חזה אווז עם המון שומן.
1 בצל יבש גדול וקצוץ.
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ממיסים במחבת את השומן על אש קטנה מאוד
או את חזה האווז עד שכל השומן נמס. מוצאים את הבשר ומשאירים את השומן.
את העור קוצצים לרצועות קטנות ומוסיפים למחבת עם הבצל וממשיכים לטגן על אש קטנה עד
שהבצל מקבל צבע חום. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומקררים.
משתמשים בשמאלץ למריחה על לחם שחור וכוסית וודקה ביום חורפי
נישמר בקירור זמן רב
בתאבון
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון