חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה -מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה -מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינה
4 ביצים
4 כפות קורנפלור
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
1לחממם את התנור לחום הכי גבוה שאפשר.
.בקערה לערבב את הגבינה עם 4 חלבונים.
2. בקערה נוספת לערבב היטב ביד קורנפלור + 4 כפות מהאינסטנט פודינג ושמנת חמוצה.
3. בקערת מיקסר להקציף 4 חלבונים + כוס סוכר.
4. להוסיף את הגבינה בעדינות לשמנת.
5. את התערובת שהתקבלה להוסיף בעדינות לחלבונים המוקצפים.
6. לאפות 5 דקות בחום הכי גבוה. להוריד את הטמפרטורה ל - 125 מעלות לאפות שעה.
לסגור את התנור ולחכות שהעוגה תתקרר לפחות שעה.
בשום אופן לא לפתוח את התנור עד שהעוגה קרה לגמרי.
להקציף את הקצפת + חלב+ אינסטנט שנשאר
בתאבון.
דרית
מגיש: דרית
מקור:
שתף את המתכון