הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם גבינה
4 ביצים
4 כפות קורנפלור
1 שמנת חמוצה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס סוכר
שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
אופן ההכנה
1לחממם את התנור לחום הכי גבוה שאפשר.
.בקערה לערבב את הגבינה עם 4 חלבונים.
2. בקערה נוספת לערבב היטב ביד קורנפלור + 4 כפות מהאינסטנט פודינג ושמנת חמוצה.
3. בקערת מיקסר להקציף 4 חלבונים + כוס סוכר.
4. להוסיף את הגבינה בעדינות לשמנת.
5. את התערובת שהתקבלה להוסיף בעדינות לחלבונים המוקצפים.
6. לאפות 5 דקות בחום הכי גבוה. להוריד את הטמפרטורה ל - 125 מעלות לאפות שעה.
לסגור את התנור ולחכות שהעוגה תתקרר לפחות שעה.
בשום אופן לא לפתוח את התנור עד שהעוגה קרה לגמרי.
להקציף את הקצפת + חלב+ אינסטנט שנשאר
בתאבון.
דרית
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון