חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מדליונים (מתקופת יון העתיקה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדליונים (מתקופת יון העתיקה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
1 ק"ג עגבניות תמר
½ סלסלת דובדבנים
1 כף שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מלימון אחד טרי
2 כפות סוכר
¼ כפית מלח
250 גרם בשר טחון
2 בצלים קצוצים ומטוגנים
מלח. ופלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון
כוס קמח
1 ביצה מקושקשת
אופן ההכנה
ההכנה
מערבבים את הבשר עם הבצל המטוגן ומתבלים
חותכים לכל עגבנייה את החלק העליון ומרוקנים בעזרת כפית את העגבנייה
ממלאים את העגבניות בתערובת הבשר
לוקחים כל עגבנייה טבלים בביצה ובקמח בצד של הבשר ומטגנים
מסדרים בסיר בעיגולים את העגבניות כשהבשר כלפי מעלה שיכבה אחת.
מוסיפים את השום. רסק העגבניות. מיץ הלימון. הסוכר.הפלפל השחור. המלח. והדובדבנים.מכסים במים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש קטנה עם מכסה כ 40 דקות .
להגיש כתוספת לאורז או כמנה ראשונה
בתאבון
אלי גרשון
מגיש: elig
מקור: א. גרשון
שתף את המתכון