הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף בינוני
1/2 כוס חיטה שהותפחה כשעה במיץ תפוזים עם 2 כפות ברנדי
8 תאנים טריות וחתוכות ל1/8 או 13 תאנים יבשות קצוצות לגוליאני דק
50 גר' ג'ינג'ר מסוכר
100 גר' פקאן מסוכר
קמצוץ קינמון
נגיעת ציפורן טחונה
לרוטב :
½ כפית צ'ילי
4 כפות סוכר חום
6 כפות סויה
2 כפות שמן
1 כף ג'ינג'ר מסוכר
קמצוץ קינמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את התאנים, הג'ינג'ר,הפקאן,קינמון,וציפורן עם החיטה
המותפחת. (ניתן להוסיף בצל מטוגן שהושחם)
2. ממלאים את העוף וסוגרים עם קיסם שיניים
3. במקביל מערבבים את כל חומרי הרוטב.
4. מושחים היטב את העוף מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור בחום 200-180 מעלות ל-45 דקות.
5. מסירים את נייר הכסף ומשחימים עוד כ15 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון