הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם גבינה לבנה - רצוי שמנה
2 כפות חלב
2 כפות שמנת חמוצה או מתוקה
3 כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות ריבת דומדמניות
2 כפות ליקר תפוזים
250 גרם תות שדה
אופן ההכנה
בקערה טורפים יחד גבינה, חלב, שמנת, 2 כפות סוכר ותמצית וניל.
מחלקים את התערובת בין 4 כוסות הגשה ומקררים במשך שעה.
שמים את ריבת הדומדמניות ואת שארית הסוכר בסיר, וממיסים מעל להבה נמוכה.
מוסיפים את הליקר ומצננים.
שוטפים את התותים ומסירים את העוקצים.
מחלקים את התותים בין הכוסות.
יוצקים את תערובת הדומדמניות על התותים ומגישים מיד.
כדאי להגיש עם עוגיות פריכות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון