חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קינוח גבינה ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח קל ומהיר שהליקר מוסיף לו מגע של יוקרה
קינוח גבינה ותותים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח קל ומהיר שהליקר מוסיף לו מגע של יוקרה
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם גבינה לבנה - רצוי שמנה
2 כפות חלב
2 כפות שמנת חמוצה או מתוקה
3 כפות סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
4 כפות ריבת דומדמניות
2 כפות ליקר תפוזים
250 גרם תות שדה
אופן ההכנה
בקערה טורפים יחד גבינה, חלב, שמנת, 2 כפות סוכר ותמצית וניל.
מחלקים את התערובת בין 4 כוסות הגשה ומקררים במשך שעה.
שמים את ריבת הדומדמניות ואת שארית הסוכר בסיר, וממיסים מעל להבה נמוכה.
מוסיפים את הליקר ומצננים.
שוטפים את התותים ומסירים את העוקצים.
מחלקים את התותים בין הכוסות.
יוצקים את תערובת הדומדמניות על התותים ומגישים מיד.
כדאי להגיש עם עוגיות פריכות.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון