הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 מרגרינה
6 ביצים מופרדים לחלמונים וחלבונים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1 אפיה
אופן ההכנה
4להמיס 4 כפות קקאו, 1 כוס סוכר ו1 כוס מים בבן מארי או במקרוגל (אפשר גם בגז על להבה נמוכה) להוריד מהאש ולהוסיף את המרגרינה
לערבב את החלמונים עם הקרם בזרם דק.
לשמור 1/2 כוס במקרר.
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
להוסיף את הקרם שוקולד לקצף.
לערבב 1 כוס קמח ו 1 אפיה ולהוסיף לשוקולד.
לאפות כ-40 דקות בתנור חום בינוני.
לשפוך את הקרם הנותר על העוגה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון