חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רול אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת אנטיפסטי מגולגלת ועשירה בטעמים - הגרסה האיטלקית לסושי...
רול אנטיפסטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת אנטיפסטי מגולגלת ועשירה בטעמים - הגרסה האיטלקית לסושי...
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני חתוך לפרוסות דקות
2 קישואים צעירים פרוסים לאורך
1 פלפל אדום
10 עלי בזיליקום
1 שן שום חתוכה לפרוסות דקות
1/2 חבילת גבינת עיזים "פרומעז"
חומץ בלסמי
שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מושחים את פרוסות החציל והקישואים בשמן זית וקולים בגריל מספר דקות עד שיתרככו וישחימו קלות.
קולים את הפלפל האדום בגריל, הופכים לקליה אחידה. כשהפלפל שחום מעבירים לשקית אטומה ("קוקי"), מוציאים לאחר מספר דקות, קולפים ומסלקים את הגרעינים.
קולים את פרוסות השום במחבת עם שמן זית עד שישחימו קלות.
פורסים ניילון נצמד על משטח העבודה (מחצלת ליצירת סושי יכולה להיות עזר מצוין לגלגול), ומרפדים בירקות הקלויים, השום ועלי הבזיליקום בזה אחר זה, ליצירת שכבה צפופה. בבסיס השכבה מניחים את פרוסות החציל, שהן הרחבות ביותר, ליצירת בסיס שיתמוך בגלילת האנטיפסטי. בין השכבות מפוררים גבינת עיזים, מרססים מעט חומץ בלסמי ושמן זית ומתבלים בשמן זית ופלפל גרוס גס.
מגלגלים את הניילון הנצמד ליצירת גליל מהודק. מכניסים למקפיא למשך שעתיים-שלוש.
מוציאים 15 דקות לפני ההגשה, מתבלים במעט שמן זית וחומץ בלסמי, פורסים למספר גלילים צרים יותר (בדומה לסושי) ומגישים.
מגיש: Coolmood
מקור:
שתף את המתכון