חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת אגוזים - הכי טובה שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה שאימי התיה מכינה לאירועים ממש אבל ממש מיוחדים. טעמה נהדר - צריך לפרוס מנות קטנות כי היא די כבדה
עוגת אגוזים - הכי טובה שיש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו עוגה שאימי התיה מכינה לאירועים ממש אבל ממש מיוחדים. טעמה נהדר - צריך לפרוס מנות קטנות כי היא די כבדה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
100ג"ר שקדים
100 ג"ר אגוזים עגולים (בונדאו)
1 חבילה גולדבנד
200 גר סוכר 200 ג"ר קמח אוסם
לקרם:
4 כפות סוכר
4 כפות שטוחות קפה נמס
מעט חלב או מים
מעט קוניאק
2 חבילות חמאה
קצפת לציפוי עוגה
אגושים קצוצים לקישוט
אופן ההכנה
לטחון האגוזים ולהוסיף להם את הגולדבנד הוכר והקמח. ללוש היטב.
לחלק הבצק ל-4.
לשטח על נייר אפיה כל חלק ולאפות כל חלק בנפרד בחום גבוהה כ-10 דקות (לא יותר על מנת שלא יתקשה)
את הסוכר, נס הקפה והמים לבשל עד שיסמיך. להוסיף רום או קוניאק ולהוסיף לאט תוך בחישה את החמאה.
למרוח קרם זה בין השכבות.
לצפות את העוגה קבצפת ולקשט באגוזים.
טעמה גן עדן לשמנים!
מגיש: hani_1
מקור:
שתף את המתכון