הוראות הכנה
מרכיבים
100 ג"ר חמאה רכה
6 ביצים
2/3 כוס סוכר
200 ג"ר שוקולד
100 ג"ר אגוזים כתושים דק (לא טחונים)
אופן ההכנה
להמיס שוקולד על אדים, להקציף חלבונים +1/3 כוס סוכרלקצף חזק ויציב.
להקציף לחוד חמאה +חלמונים +1/3 כוס סוכר לקרם חלק. להוסיף בהדרגה לחלמונים את השוקולד המומס ולהמשיך להקציף. להוסיף את האגוזים ולבסוף הקצף ולערבב בזהירות בעזרת מרית.
להכניס 1/2 מהכמות לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בחום בינוני כ-חצי שעה.
את החלק השני להניח במקרר ולצפות בו את העוגה.
(העוגה נחתכת טוב יותר למחרת)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון