חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף עם זיתים ואורז בתנור נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה איקרית טעימה ונוחה וקלה להכנה
עוף עם זיתים ואורז בתנור נוסח ניבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה איקרית טעימה ונוחה וקלה להכנה
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 חתיכות כרעיים מופרדים
1 כוס אורז
2 כוסות מים רותחים
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום
100 גרם זיתים ירוקים מגולענים
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
1 בצל
1/2 1 כפות כמון
1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
1/2 1 כפות כורכום / קארי
3 כפות מרק עוף
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1) במבחבת שמים קצת שמן מחממים מעט ומוסיפים את הכוס אורז ומשחימים מעט, כשהאורז מושחם קלות מוציאים מן המחבת ומצפים תבנית אפיה.
2) בנתיים לוקחים קערע עמוקה שמים את כל התבלינים יחדיו ומצפים את חלקי העוף בתיבול
3) מוסיפים עוד קצת שמן למחבת ומטגנים את חלקי העוף בכול הצדדים עד להשחמה.
4) בנתיים שהעוף משחים קוצצים לקוביות את הבצל פורסים לפרוסות בינוניות את הפלפלים וכשהעוף מושחם בכול הצדדים מוציאים את החלקים ומניחים על האורז שבתבנית.
5) במחבת שנשאר בו שמן מוסיפים את הבצל משחימים קלות עד זהוב מוסיפים את הזיתים ופלפלים ומטגנים עוד 3 דקות.
6) מסננים את הירקות מן השמן המיותר ומוזגים על חלקי העוף
7) מרתיחים מים ומוסיפים 2 כוסות מיים רותחים על כל התבשיל
8) מכניסים לתנור על חום בינוני ואופים כשעה עד שכל המים נספגים
מגישים ובתאבון
מגיש: גולן_ניבה
מקור: אישי
שתף את המתכון