חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בשר בקינמון תבשילי קדירה תוניסאי - (לחאם בלקרפה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקינמו תבשילי קדירה תוניסאי - (לחאם בלקרפה ) כתוספת נוהגים להכין"דבחיה" (בת דודה של ה"קוקלה"-כופתה גדולה עשויה מלחם, ביצים ועשבי תיבול המתבשלת בתוך התבשיל. (ראה מתכון קוקלה)
בשר בקינמון תבשילי קדירה תוניסאי - (לחאם בלקרפה )
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר בקינמו תבשילי קדירה תוניסאי - (לחאם בלקרפה ) כתוספת נוהגים להכין"דבחיה" (בת דודה של ה"קוקלה"-כופתה גדולה עשויה מלחם, ביצים ועשבי תיבול המתבשלת בתוך התבשיל. (ראה מתכון קוקלה)
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות שמן
1 בצל גדול
500 גר' בשר בקר (כתף מ"ס 5)
6-8 תפוחי-אדמה
2-3 כפות מיץ לימון טרי
1-1/2 כפית כורכום
1/2 כפית קינמון טחון (או 3-4 מקלות קינמון)
1/2 כפית מלח
4 כוסות מים
אופן ההכנה
1. חותכים את הבשר למנות. חותכים את הבצל לרצועות.
2. מחממים את השמן בסיר גדול ומזהיבים בו את רצועות הבצל.
3.מוסיפים את הבשר, התבלינים ומיץ הלימון. מערבבים ומוסיפים את המים.
4.קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים. כשהנוזלים בסיר רותחים מוסיפים
את תפוחי האדמה.
מכסים וממשיכים לבשל על להבה בינונית כשעה או עד שהבשר רך(אם יש צורך מוסיפים מעט מים תוך כדי בישול).
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: בינו גבסו
שתף את המתכון