חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק שק"ם ממולא חצילים ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קריספי מבחוץ נימוך מבפנים חגיגה
בצק שק"ם ממולא חצילים ופיטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קריספי מבחוץ נימוך מבפנים חגיגה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' קטנה קמח תופח
1 חב' מרגרינה
למלית:
שמן לטיגון
1 בצל גדול, חתוך לקוביות
1 חציל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות
1 סלסלה (כ-300 גר') פטריות שמפיניון חתוכות, או 1 קופסא (230 גר') פטריות שמפיניון חתוכות, משומרות ומסוננות
1 כף אבקת מרק פטריות
1/4 כפית פלפל שחור
להברשה:חלמון טרוף
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל חומרי הבצק, ומשהים במקרר כשעה.
2. מחממים במחבת גדולה את השמן ומאדים את הבצל והחציל עד שהחציל מתרכך
(כ-10 דקות). מוסיפים את הפטריות, אבקת המרק והתבלינים, מערבבים היטב
ומאדים עוד 5 דקות. מצננים.
3. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות). מחלקים את הבצק לשלושה, ומרדדים
כל חלק על משטח מקומח למלבן. שמים בקצהו שליש מהמלית, מקפלים פנימה
את הקצוות ומגלגלים לגלילה.
4. מעבירים את הגלילות לתבנית משומנת, מושחים בביצה ואופים כ-35
דקות עד שהגלילות יזהיבו.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: עצמי
שתף את המתכון