חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר ותפו"א בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת פטריות כפריות מעושנות הינה תערובת תבלינים מצליחה בניחוח אירופאי כפרי. התערובת מכילה פטריות ממבחר סוגים, בצל מטוגן ועשבי תבלין הניקלים ומתעשנים בו זמנית ובארומה עדינה ומיוחדת. תערובת הפטריות מתאימה להוספת לאורז בתהליך הבישול, מתאימה מאד לבשרים ורטבים - בעיקר בשר בקר ועגל, לירקות מבושלים, למאפים ופשטידות ומאד מומלצת לתפוחי אדמה מבושלים.
בקר ותפו"א בפטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תערובת פטריות כפריות מעושנות הינה תערובת תבלינים מצליחה בניחוח אירופאי כפרי. התערובת מכילה פטריות ממבחר סוגים, בצל מטוגן ועשבי תבלין הניקלים ומתעשנים בו זמנית ובארומה עדינה ומיוחדת. תערובת הפטריות מתאימה להוספת לאורז בתהליך הבישול, מתאימה מאד לבשרים ורטבים - בעיקר בשר בקר ועגל, לירקות מבושלים, למאפים ופשטידות ומאד מומלצת לתפוחי אדמה מבושלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם תערובת פטריות כפריות ומעושנות
1 ק"ג בשר לבישול חתוך לקוביות
2 כוסות יין אדום יבש לבישול
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
4-5 כפות שמן
אופן ההכנה
לטגן את הבשר מכל הכיוונים במעט שמן.
להוסיף את היין (אם יש צורך להוסיף מעט מים) לכיסוי הבשר ולבשל עד שהבשר כמעט רך.
להוסיף תפוחי אדמה ותערובת הפטריות ולבשל יחד כ-15 דקות ולהגיש חם עם אורז מעוטר בתערובת הפטריות.
מגיש: ליאת
מקור: תבליני תבל
שתף את המתכון