חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ברבוניה ברוטב עגבניות חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ברבוניה ברוטב עגבניות חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה ברבוניה ללא עור חתוכים לקוביות קטנות
1 חלבון ביצה
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
חצי כפית מלח
2 כפות נדיבות של פירורי לחם
2 עגבניות קצוצות
חצי בצל קצוץ
1 שן שום חצויה ופרוסה דק
5-6 עלי נענע קצוצים דק
טבסקו (לפי הטעם)
1 כפית רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הדג עם הצ'ילי, החלבון, הפטרוזיליה, פירורי הלחם והמלח. במחבת עם מעט עומק מחממים את שמן הזית. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את רסק העגבניות ומעט מים. מערבבים ומוסיפים מעט מלח. מוסיפים טבסקו לפי הטעם. מבשלים כחמש עד שבע דקות. יוצרים מהתערובת בקערה קציצות ומניחים ברוטב החם. אחרי חמש דקות הופכים את הקציצות וממשיכים לבשל ביחד עוד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון