הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתחי בשר עגל
2 כות קמח לבן
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית חמאה
כמה גבעולי עירית, קצוצים דק.
1/2 כפית דבש.
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת.
טובלים את הבשר בקמח, מוסיפים את השמן ומטגנים בו את הבשר במשך דקות ספורות.
מוציאים את הבשר מהמחבת, מוסיפים את היין והחמאה, ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד אשר חצי מכמות הנוזלים מתאדה.
מוסיפים את העירית הקצוצה ואת הדבש ובוחשים היטב במשך כ-30 שניות. עד שהדבש נמס.
מחזירים את הבשר למחבת לחימום קל ולספיגת הרוטב ומגישים.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון