הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 גביע גבינת קוטג' 9%
שתי ביצים
8 פרוסות חציל
1 פלפל ירוק, 1 פלפל צהוב, 1 פלפל אדום
100 גרם גבינת רוקפור
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים עם גבינת הקוטג'
2. בכלי עגול בקוטר של כ-8 סנטימטר, שופכים שכבה בעובי של כ-1 ס"מ של עיסת הגבינה והביצה.
3. מטגנים את פרוסות החציל בשמן וסופגים א6ת השמן המיותר.
4. חותכים את הפלפלים לפרוסות ומטגנים גם אותם בשמן.
5. מניחים בכלי פרוסת חציל ועליה פרוסות פלפלים ב-3 צבעים שונים.
6. שמים מעל פרוסת גבינת רוקפור, מפזרים גבינה מגוררת, עלי פרמזן ושבכה נוספת של תערובת הגבינה הלבנה והביצים.
7. אופים בתנור חם במשך כ-20 דקות ומגישים חם או קר.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון